VIKTIGT ATT VETA!,
Alla transporter till Sverige från länder utanför EU är föremål för betalning av Moms, Tull och en Fast importavgift. När dina varor ankommit till Sverige får du en faktura av Fedex som inkluderar alla dessa kostnader, de baseras på följande sätt.

MOMS TULL FASTA AVGIFTER
Betalas med 25% på alla importvaror Betalas med 0-20% på transporter med deklarerat värdeöver 1300kr Importdeklarerationen kostar 100 kr.
Vid beräkningen av avgifter spelar dessa faktorerna in:

DEKLARERAT VÄRDE FÖRSÄKRAT VÄRDE PAKETETS VOLYM OCH VIKT
Moms och tull betalas efter hur mycket dina varor är värda. Du själv fyller i värde deklarationen innan paketet skickas till dig. Tullen kan välja det försäkrade värdet om det är högre. Viktigt om du köpt något billigt men vill försäkra det för fullvärdet. Man betalar även moms och tull på fraktkostnaden. Det är därför våra låga priser på just frakt kommer till din fördel.
Det finns bara två undantag till dessa regler då du inte behöver betala moms eller tull:
 
Transporter med deklarerat
värde under € 22
Transporter mellan privata parter
med deklarerat värde under € 45
     

OBSERVERA
Som redan nämnts är avgifter och skatter beräknade utifrån värdet av varorna eller det försäkrade värdet. Ofta händer det att företag och privatpersoner i USA inte inkluderar packlista eller detaljerad faktura i paketet. Du kommer därför själv att meddela värdet av dina varor till oss för att underlätta clearance processen (du fyller i alla värde när du stänger din order och beställer leverans – superenkelt och sedan blir tull clearing i Sverige mycket smidigare).

Med andra ord, du etablerar själv alla relaterade värden för tullklarering av varor inköpta i USA

     

Betalningar och Säkerhet

Varför välja oss?

För att vår service ger nöjda kunder. Snabb leverans, låga priser, kundservice på svenska och en strävan att alltid ha lägst fraktkostnader. Inget jobb är för litet eller för stort för oss att hantera, för mer information tveka inte att kontakta oss.

SSL