Du kan handla på alla internet shopping siter som levererar varor inom USA.

Med din amerikanska adress du får samma priser som lokala kunder samt får tillgång till all utförsäljning och specialerbjudanden.

Här är några populära internet shoppingsiter för att ge dig en idè. Klicka bara på logotypen för att öppna den amerikanska hemsidan och jämföra priser. Om ditt favoritmärke inte är tillgängligt från Europa, hjälper ofta vår proxyserver (längst ned på sidan).

Vissa företag accepterar inte Europeiska betalningsmedel, i dessa fall kan vi hjälpa till och köpa varor för dig personligen (även hos de mest restriktiva leverantörer som Abercrombie & Fitch och Hollister). Mer information här om vår Personal Shopping Service

Obs!: Se till att du inte omdirigeras till en säljares Europeiska webbsida när du shoppar online (genom att klicka på logon nedan). Europeiska priser är vanligtvis betydligt högre än priserna i USA så även om vissa leverantörer erbjuder frakt till Europa är det ofta dyrare. Vårt tips: Beställ dina varor i USA och få dem levererade till din USA2Sweden.com adress (frakt inom USA är nästan alltid gratis). Du kan handla från så många säljare du vill, vi kombinerar dina paket utan kostnad och du sparar massor på frakten. Detta är inte bara billigare, men vår service är också snabbare med Priority shipping

På vår Facebook sida, informerar vi om specifika produkt kampanjer och tillfälliga rabatter så du lätt kan hålla dig uppdaterad..

 

Betalningar och Säkerhet

Varför välja oss?

För att vår service ger nöjda kunder. Snabb leverans, låga priser, kundservice på svenska och en strävan att alltid ha lägst fraktkostnader. Inget jobb är för litet eller för stort för oss att hantera, för mer information tveka inte att kontakta oss.

SSL